Εσωτερικές δραστηριότητες

Γυμναστήριο. Διατηρείστε τη φόρμα σας ακόμα και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Αναζωογονηθείτε και απαλλαγείτε από το άγχος και την ένταση στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Μαγαζάκι. Σαν ανάμνηση των ωραίων στιγμών και γεύσεων των διακοπών σας στην Ιλάειρα, φεύγοντας μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το μαγαζάκι μας στο χώρο του συγκροτήματος. Μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά Λακωνικά προϊόντα φτιαγμένα από μας, γλυκά του κουταλιού, σπιτικές μαρμελάδες, λικέρ με φρούτα της εποχής, ζυμαρικά και χυλοπίτες.  Και για τις κυρίες… χειροποίητα κοσμήματα με ιδιαίτερη αισθητική και παιχνιδιάρικα διακοσμητικά για το σπίτι σας περιμένουν να τα επιλέξετε.

Βιβλιοθήκη. Βυθιστείτε στους αναπαυτικούς καναπέδες παρέα με ένα βιβλίο. Οι φίλοι της λογοτεχνίας επισκεφτείτε τη δανειστική βιβλιοθήκη μας και μπείτε στους κόσμους της σύγχρονης και κλασσικής λογοτεχνίας. Όσο για τους μικρούς μας λιλιπούτειους επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας με ονειροπόλες νεράιδες, με ξωτικά που κρύβονται στα δάση ή που πετάνε στον αέρα, με μαγευτικές ιστορίες.

Ποδήλατα. Ζητήστε μας ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους και απολαύστε βόλτες μέσα ή έξω από το συγκρότημα. Εξερευνήστε πηγές και μονοπάτια, μπείτε μέσα στο καταπράσινο τοπίο.

Παιδική χαρά. Κούνιες, τσουλήθρες, σχοινιά πειρατικά, μυστικά σπιτάκια και πολύς χώρος για παιχνίδια και κυνηγητό περιμένουν όλα τα παιδιά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο.

Πισίνα. Εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Λειτουργεί με το πιο σύγχρονο σύστημα οξυγόνου και όχι με χλώριο. Δίπλα της υπάρχει και μία μικρότερη στρογγυλή παιδική πισίνα για τους μικρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το pool bar “Le Stelle” παραμένει ανοιχτό για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες και προσφέρει ποικιλία ποτών, cocktails και κρύων πιάτων.