Η αίθουσα «Ταϋγέτη» στο κεντρικό κτίριο του συγκροτήματος είναι διαθέσιμη για την πραγματοποίηση επαγγελματικών εκδηλώσεων – συνεδρίων. Η αίθουσα διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό, αναπαυτικές καρέκλες για τη διεξαγωγή συνεδριάσεων, projector, wifi, ηχητικές εγκαταστάσεις, οθόνη προβολής.

Απολαύστε coffee breaks στο lounge bar Phoebe ακριβώς πάνω από την αίθουσα «Ταϋγέτη»

ILAEIRA MOUNTAIN RESORT

Κλείστε τώρα την εταιρική σας εκδήλωση

Το Ιλάειρα Mountain Resort είναι στη διάθεσή σας, για να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση, συνέδριο, δεξίωση. Η παραδειγματική οργάνωση και παροχή υψηλών υπηρεσιών είναι εγγυημένη! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το Ilaeira Mountain Resort είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό και μαγευτικό ξενοδοχείο 5 αστέρων,  συνδυάζοντας αξεπέραστο service και εκπληκτικές παροχές. Τα βραβεία  του ξενοδοχείου καθώς και τα σχόλια των επισκεπτών – πελατών αποδεικνύουν την μοναδικότητα και την αξεπέραστη ποιότητα. Απολαύστε την διαμονή σας και ζήστε την μοναδική εμπειρία που προσφέρει …

το Ilaeira Mountain Resort.

LUXURY
SERVICE
AMENITIES

Προσφορες

Εκμεταλευτείτε τις προσφορές και τα πακέτα του Ilaeira Mountain Resort. Γραφτείτε στα ενημερωτικά δελτία και επωφεληθείτε!