Εμπιστευτείτε τη διοργάνωση της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας στα χέρια των ειδικών του Ιλάειρα Mountain Resort. Η ομάδα μας, διοργάνωσης δεξιώσεων γάμου και βαπτίσεων θα αναλάβει εξ ολοκλήρου της διεξαγωγή της εκδήλωσής σας. Η διακόσμηση του χώρου θα σας εντυπωσιάσει, το φαγητό θα σας συνεπάρει, η απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας θα σας αποζημιώσει. Ο χώρος εκδηλώσεων της πισίνας μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 350 άτομα.

ILAEIRA MOUNTAIN RESORT

Κλείστε τώρα την δεξίωση των ονείρων σας

Η πιο μαγική σας στιγμή με φόντο το γαλάζιο της πισίνας ή το πράσινο του δάσους. Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς χώρο και το κατάλληλο για εσάς μενού μέσα από πολλές γευστικές επιλογές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το γάμο των ονείρων σας!

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το Ilaeira Mountain Resort είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό και μαγευτικό ξενοδοχείο 5 αστέρων,  συνδυάζοντας αξεπέραστο service και εκπληκτικές παροχές. Τα βραβεία  του ξενοδοχείου καθώς και τα σχόλια των επισκεπτών – πελατών αποδεικνύουν την μοναδικότητα και την αξεπέραστη ποιότητα. Απολαύστε την διαμονή σας και ζήστε την μοναδική εμπειρία που προσφέρει …

το Ilaeira Mountain Resort.

LUXURY
SERVICE
AMENITIES

Προσφορες

Εκμεταλευτείτε τις προσφορές και τα πακέτα του Ilaeira Mountain Resort. Γραφτείτε στα ενημερωτικά δελτία και επωφεληθείτε!